Illustration

Історія заснування експортної агенції Explore

В кожного з партнерів Explore Export Agency в той чи інший момент часу виникало відчуття браку фахової допомоги українським компаніям у виході на зовнішні ринки.

Нам хотілось, щоб більше українських брендів змогли реалізувати свій експортний потенціал. Одночасно з цим ми розуміли, що експортний консалтинг - це клопітка та відповідальна командна робота. Для кристалізації цих думок, необхідним був поштовх і команда однодумців.

Таким поштовхом стала програма стажування від Естонського Інституту Маркетингу “Train the Trainers”. Міжнародні ментори з Великої Британії, Естонії та Ірландії, об'єднали людей з експортним досвідом з різних сфер у 10 команд за регіонами і влаштувати змагання в реальному часі.

Ми мали знайти компанію, яка хотіла б стати нашим клієнтом, і зробити їй маркетингове дослідження та експортну стратегію ринку з найвищим експортним потенціалом. Безкоштовно, звісно. І на все у нас було 8 тижнів. Так п'ятеро абсолютно незнайомих людей раптом почали працювати над однією ціллю по 5-6 годин щодня, щоб відкрити новий ринок для клієнта, пройти серію тренінгів від іноземних менторів та обійти суперників.

Ми стали другими за підсумком змагань, і це був неймовірно цікавий та пізнавальний досвід. Клієнт (виробник меблів) бачив реальну цінність в нашій роботі та взяв на озброєння результати маркетингового дослідження та побудованої експортної стратегії.

Для партнерів Explore це був поворотний момент, в результаті якого ми зрозуміли, що можемо робити більше - не в масштабах однієї компанії, а в масштабах цілої країни, об'єднавши наш різносторонній досвід та експертизу. Так в нічному потязі Львів-Київ 12 грудня народилась компанія Explore. Ми вирішили не відкладати життя на потім, бо ЧАС ЕКСПОРТУВАТИ!

Залишилися питання? Задайте їх нам. Ми швидко відповімо

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.